Bemutatkozás

 

Tisztelt leendő Partnerünk.

 

Engedje meg, hogy pár mondatban bemutatkozzunk Önnek.

 

Vállalatunk a JUNIORpapier, 1996-ban alakult. Fő tevékenységünk többnyire saját importból származó író - irodaszerek és iskolaszerek nagy és kiskereskedelme. Cégünk az elejétől fogva családi vállalkozásként működik Slavomír Binčík tulajdonos vezetésével. Kezdetben belföldi beszerzésből papírboltoknak és iskoláknak értékesítettünk. A cég megerősödését követően saját JUNIOR márkanév alatt elkezdtünk termékeket importálni a távolkeletről. Jelenleg JUNIOR márkanéven több mint 1.000 féle terméket kínálunk partnereinknek. Mindemellett számos márkának vagyunk a hivatalos forgalmazói.

 

Kiemelt márkáink: Milan, MG, Foska, Pasko, Eagle, Plus, Cresco, Pilot, Koh-i-noor. Wimex

 

Több mint 50 távolkeleti, európai és hazai beszállítótól vásárolunk rendszeresen, így biztosítva partnereink részére a folyamatos áruellátást. Kínálatunkat folyamatosan változtatjuk a piaci igényeknek megfelelően. Megközelítőleg 12.000 termék található raktárunk polcain. Webáruházunk www.juniorpapier.sk a nap 24 órájában Partnereink rendelkezésére áll.

 

2010 óta már a cseh piacnak is meghatározó szereplői vagyunk.

 

2013-ban egy jelentős beruházás keretében saját 2.000 m2-es raktárbázis építésébe kezdtünk és sikeresen be is fejeztük azt. A www.juniorpapier.sk oldalunkon a képgalériában megtekinthetik a cégünkről készült képeket. Jelenleg vállalatunk több mint 40 főt foglalkoztatva működik. Új lehetőségeket keresve szeretnénk a magyar piacon is értékesíteni termékeinket. Fő célkitűzésünk, hogy megfelelő szolgáltatás mellett kedvező ár – értékarányú termékeket kínáljunk leendő partnereinknek. Reméljük, hogy Önt is hamarosan elégedett Partnerként üdvözölhetjük.

 

Köszönettel és Tisztelettel

 


  

   

Maloobchodná predajňa na Pezinskej ulici č. 58 v Malackách:

  

  

Predajňa Papier-Hračky na Záhoráckej ulici č. 1879/9 v Malackách: